• Recensies

    Lees de ervaringen van vele klanten van De Botoxspecialist

Recensies

Voor de eerste keer ben ik bij De Botoxspecialist geweest en ben super tevreden Binnen 2 dagen zag je al resultaat! Kom hier graag terug.

Simone Haijkens

Heel fijn geholpen door Antel. Ze geeft aan waar en wanneer de prikjes komen. Ze neemt de tijd en geeft een goed advies.

Ingeborg Ceelen

Antel geeft een goed en duidelijke uitleg over wat je kan verwachten. En ik heb het resultaat wat ik graag wou!

Ilse Pluim

Antel is zeer vakkundig en heeft een goede kijk op de juiste behandeling. Ben zeer tevreden over het resultaat mijn hoofdpijnen zijn beduidend vele malen minder! Mijn zorgelijke blik is hierdoor ook niet meer aanwezig.

Sonja Derriks

Kundig, precies, discreet én vakbekwaam, Antel heeft het allemaal in huis. Ik kan het u van harte aanbevelen.

Jaqueline van Kampen

Super fijne ervaring gehad gisteren! Enorm blij een behandeling te hebben gewonnen, en een heel fijn ontvangst! Zeker aan te raden en ik kom hier graag terug!

Melissa van der Voort

Wat een verschil! Op een natuurlijke manier. Ik heb mijn voorhoofd laten behandelen met Botox® omdat ik mij stoorde aan de rimpels die zichtbaar waren als ik verbaasd keek of lachte. Nu kan ik gerust weer lachen op de foto en mijn mimiek blijft verder hetzelfde in mijn gezicht.

Ciska Smeding

Antel stelt je op je gemak, legt duidelijk uit en is professioneel. Echt een verrassend mooi resultaat

Chantal Kippersluis

Ondanks mijn leeftijd (27) wilde ik toch een keer Botox en fillers ervaren. Door goed advies ben ik blij met het eindresultaat. Niet teveel en toch een natuurlijke verbetering. Ik vond het een deskundige en vriendelijke ervaring en kom dan ook zeker graag bij haar terug.

Danielle Grisel

Het was voor mij een hele positieve ervaring. Er werd goed geluisterd naar wat ik wilde, duidelijk verteld wat er ging gebeuren en wat ik kon verwachten.  Ik ben zeer tevreden.

Trudy Grisel

Voor mij was het de eerste keer en daardoor vond ik het toch spannend. Antel stelde me gerust en daardoor voelde ik me op mijn gemak. Ze is heel duidelijk in wat ze gaat doen en wat er daarna nog gebeurt, dat is heel prettig. Heel erg blij met het resultaat en ik zou het zeker aanbevelen!

Manouk Stoelhorst

De behandeling door Antel was relaxt en pijnloos. Na een dag of 3 was het resultaat al zichtbaar. De enige bijwerking die ik heb ervaren was een lichte hoofdpijn de eerste dag. Ik zal Antel zeker aanbevelen.

Hans Stecher

Zeer fijne en snelle deskundige behandeling gehad. Resultaat is een glad voorhoofd en ik kan niet meer boos kijken.

Els Roetman

Gastvrij ontvangen! Goede professionele uitleg en behandeling in een informele sfeer. En niet onbelangrijk, zeer zorgvuldige nazorg!

Kathleen Stoelhorst

Ik ben erg tevreden met het resultaat door Antel. Het was fijn dat er duidelijk werd verteld wat er ging gebeuren. De behandeling was ontspannen en pijnloos.

Richard ter Weele

Deskundig en eerlijk advies. Antel stelt je op je gemak en zij verteld je precies war ze doet. Een mooi resultaat! De behandeling is zeker voor herhaling vatbaar!

Miranda Cuijpers

Antel weet wat zij doet. Ze legt op duidelijke en professionele wijze uit hoe de behandeling eruit gaat zien en voert deze daarna rustig en secuur uit.
Zeker een aanrader om bij haar je behandelingen (weer) te laten uitvoeren. Ik ben dat zeer zeker weer van plan!

Michel Broekhuis

Gespecialiseerd en geeft goede adviezen. Super tevreden over de behandeling. Leuke en spontane dame die ook eerlijk haar mening geeft. Legt alles top en goed uit! Ik zeg gewoon afspraak maken!

Jan-Willem Broekhuis

Een behandeling bij Antel is zeker aan te raden. Verteld zorgvuldig wat ze gaat doen en het resultaat is meer dan naar wens!

Kelly Betzold

Prettige en duidelijke uitleg over wat je kan verwachten. Neemt hiervoor ook de tijd.
Met het resultaat ben ik erg tevreden!!!! Zeker een aanrader.

A. van den Brink

Super fijne specialist. Het was voor mij de eerste keer en ze legt het goed uit. Ik ben zeer tevreden over mijn resultaat. Ga zeker weer terug. Dank je wel.

Marinda

Wat ben ik blij met het eindresultaat!
Het heeft even geduurd voordat ik de stap durfde te zetten om mijn frons en voorhoofd te laten behandelen met Botox. Maar Antel heeft mijn twijfels volledig weggenomen. Bedankt voor je fijne uitleg en eerlijke advies! Tot de volgende keer!

Chantal Vermeltvort van Borselen

Antel is een bevlogen, vlotte professional die haar vaak echt verstaat en echt adviseert. Je voelt je op je gemak bij haar. Ik ben blij met het resultaat.

Susan S.

Antel is een kundige specialist van deze tijd. Luistert goed naar wat je wilt, geeft een realistisch beeld en zorgt voor een goed fris resultaat. Er is zo veel mogelijk, subtiel, details. Daarnaast is ze leuk en ben je snel op je gemak. Ik ben heel tevreden! Dank Antel.

Marion Dijst
© Copyright 2021 - De Botoxspecialist | info@debotoxspecialist.nl | 06 57945684 | Klipper 27, 3891ZT Zeewolde | kvk: 75133814