• Botox kin

Kin

Voor veel mensen een behandeling waar niet eerder over nagedacht is. Met vaak de vraag: heb ik dat?

Putjes en plooien in de kin worden verzacht waardoor dit tijdens het praten minder de aandacht trekt.

Naar mate we ouder worden verandert de kin veel. Dit heeft met meerdere factoren te maken zoals volumeverlies, slinken van de kaak en overactiviteit van de spieren ter plaatse. Met Botox kunnen we de kinspier tijdelijk ontspannen en wordt de kin weer egaal en krijgt zijn oude vorm terug. Dit resulteert in een gladder en jeugdigere uitstraling.

Is het behandelen van de kin geschikt voor jou?

Tijdens een vrijblijvend consult zal de behandelaar uw algehele gezondheid beoordelen en uw gewenste resultaten bespreken.
Putjes in de kin en plooien komen veel voor wanneer de kaak of kin te klein zijn. Dit kan tot uiting komen als een overbeet of een teruggetrokken onderkaak. Hierdoor is de spier in de kin extra ontwikkeld en kunnen de lippen niet altijd goed op elkaar sluiten.

Een kin beweegt overmatig tijdens praten en eten. Door middel van Botox kan deze spier weer ontspannen. Dit zorgt voor een betere verhouding van de boven- en onderlip.

Corrigeren van kin middels Botox

Een populaire behandeling die kan worden gebruikt om meer rust in het mondgebied te creëren. De kin wordt mooi glad en loopt weer beter over in de contour van de kaaklijn. Poriën worden verfijnd waardoor acne verminderd of zelfs verdwijnt.
Wij zorgen door middel van kleine hoeveelheden Botox in de specifieke spieren voor een optimaal resultaat. De injecties worden toegediend met een fijne naald en duurt enkele minuten.

Ben je niet tevreden over de vorm van je kin? Dan is een behandeling met hyaluronzuur fillers meer geschikt.

Afspraak maken via WhatsApp

Hoe verloopt een behandeling van de kin met Botox?

Een behandeling met Botox in de kin omvat twee kleine injecties in de spier die de kin omhoog trekt.
De effecten van Botox zijn niet direct zichtbaar maar een drukkend gevoel waardoor direct minder beweging mogelijk is, wordt regelmatig ervaren. Het kan tot een tot twee weken duren voordat de volledige effecten van de behandeling daar worden. Zodra het effect van de behandeling er is, oogt het kin gebied rustiger wat in een jeugdiger uiterlijk resulteert.

Hester Visser
Hester Visser
20/10/2022
Ze helpt je goed en is erg betrokken. Als je twijfelt ga dan zeker even langs. Ik ben erg blij met het resultaat. Dankjewel Antel
Sylvana van der Vlist
Sylvana van der Vlist
20/10/2022
Hele fijne ervaring gehad. Het werkt erg goed!
Jac VandeVen
Jac VandeVen
17/07/2022
Na een relaxte, prettige behandeling door Antel ,eindelijk van die diepe frons verlost!! Alsof ik continue boos keek terwijl ik dat niet was. Dat is nu weg! Ja nog wat oppervlakkige plooitjes,maar niet meer storend . Kom weer graag bij te terug, Antel! Dank je wel!
Ellen H.
Ellen H.
29/05/2022
Voor t eerst bij Antel geweest voor een behandeling. Ze stelt je op je gemak en ze neemt ruim de tijd om je te adviseren en te behandelen. Tijdens de behandeling legt ze precies uit wat ze gaat doen. Na enige tijd neemt Antel contact op om te vragen hoe t is gegaan en of je nog vragen hebt. Heb het als zeer prettig en deskundig ervaren.
Djalina Schrijn
Djalina Schrijn
27/05/2022
Ik ben ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Antel geeft een duidelijke en heldere uitleg, neemt de tijd en is heel vakkundig.
Henneke Jacobs
Henneke Jacobs
28/04/2022
Goede uitleg, eerlijk, luistert goed naar je wensen en is duidelijk niet uit op het verkopen van botox of fillers maar geeft goed beeld van mogrlijkheden afgestemd op jouw wens. Mijn 1e kennismaking met fillers in de marionettenlijnen was super. Antel is aanrader zeker voor als je voor natuurlijk resultaat wilt gaan zoals ik graag wil.
Mandy Schroer
Mandy Schroer
07/03/2022
Heel blij met het eind resultaat . Ik kom zeker terug.
Monique van Beek
Monique van Beek
02/02/2022
Ik raad Antel zeker aan! Ze luistert en behandeld je volledig naar je wens ….. heel fijn!

Hoelang houdt de werking aan?

De effecten van Botox houden meestal drie tot vier maanden aan in het wenkbrauwgebied. De duur van de resultaten kan echter van persoon tot persoon verschillen en kan afhangen van een aantal factoren, zoals de leeftijd en spierkracht.

Nadat de effecten van de behandeling zijn uitgewerkt, zullen de spieren in het behandelde gebied weer normaal gaan functioneren en zullen de behandelde rimpels, putjes in de kin en lijntjes geleidelijk weer verschijnen. Om de gewenste resultaten te behouden, kan de behandeling naar behoefte elke drie tot vier maanden worden herhaald.

Na de behandeling

Omdat de spieren in de kin relatief diep liggen komt zwelling nauwelijks voor. Milde roodheid is mogelijk, een drukkend gevoel en blauwe plekjes op de injectieplaats. Deze bijwerkingen zouden binnen een paar dagen moeten verdwijnen.

Het is belangrijk om na de behandeling de instructies op te volgen die wij u mededelen. Voorkom het behandelde gebied te masseren en te veel te wrijven. Stel het behandelde gebied ook niet bloot aan extreme hitte of kou.

Het advies is ook om de eerste 24 uur intensief sporten te vermijden. Dit zal helpen om een zo effect als mogelijke behandeling te bewerkstelligen.

Wanneer moet ik de behandeling herhalen?

Bespreek uw doel en verwachtingen met de behandelaar. Hiermee zorg je ervoor dat het resultaat dat je voor ogen hebt ook wordt bereikt.

Botox kin

Interesse in een behandeling?

Botox is een populaire behandelingsoptie voor het verbeteren van de kin.
Wil je een afspraken maken voor een consult? Druk op de groene en kom direct in contact via whatsapp.

Afspraak maken via WhatsApp

Botox fronsrimpel

Afspraak maken

Om een behandeling of gratis consult in te plannen kunt u direct bellen naar een van onze medewerkers via het nummer hieronder. Ook kunt u via de mail of via het contactformulier een afspraak met ons inplannen!

© Copyright 2022 - De Botoxspecialist | info@debotoxspecialist.nl | 06 57945684 | Klipper 27, 3891ZT Zeewolde | kvk: 75133814