• Diepe neuslippenplooi

    neuslippenplooi

Neuslippenplooi behandeling

De neuslippenplooi is een plooi die van de neusvleugels naar de mondhoeken loopt. Deze rimpel wordt door velen als ontsierend beschouwd. Begrijpelijk, want de neuslippenplooi kan een vermoeide en zorgelijke uitdrukking geven die wellicht niet past bij hoe je je voelt.
Het behandelen van de neuslippenplooi is effectief in het verzachten van het gezicht.

Hoe ontstaat de neuslippenplooi?

De neuslippenplooi, ook wel nasolabiaalplooi genoemd, ontstaat wanneer we ouder worden. Het lichaam maakt minder collageen en elastine aan. Het onderhuidse weefsel zakt ten gevolge van de zwaartekracht waardoor de huid als het ware tegen elkaar aandrukt en een plooi vormt. Ook het botvolume neemt af waardoor er meer vulling nodig is ter plaatse.

Door de grote beweeglijkheid van de mond ontstaan er überhaupt sneller rimpels.

Diepe neuslippenplooi

Fillers op basis van hyaluronzuur

Fillers, om onder andere de neuslippenplooi mee te behandelen, zijn op basis van hyaluronzuur. Deze stof komt van nature in je huid voor. Omdat deze stof langzaam door je lichaam wordt afgebroken zijn de behandeleffecten van tijdelijke aard. Hoelang de effecten van de behandeling van de neuslippenplooi zichtbaar blijven is onder andere afhankelijk van de dikte van de filler maar ook van de hoeveelheid dat wordt geïnjecteerd. Doorgaans blijven de effecten negen tot zestien maanden zichtbaar.

Na de behandeling van de neuslippenplooi

Na de neuslippenplooi behandeling is het belangrijk dat je voor het beste resultaat twee weken lang uv-straling op je huid zoveel mogelijk vermijdt. Breng gedurende dezelfde periode ook geen bezoek aan schoonheidssalons of sauna’s. Tot 24 uur na de behandeling wordt sporten en het aanbrengen van make-up niet afgeraden en gedurende de eerste 48 uur mag je het gebied niet masseren of wrijven. Na de behandeling van de neuslippenplooi kan het gebied wat gezwollen zijn of kun je last krijgen van blauwe plekken. Dit trekt na enkele dagen weg.

Wanneer en hoe lang zijn de effecten zichtbaar?

Alhoewel de eerste effecten al direct zichtbaar zijn, is het resultaat van de behandeling van je neuslippenplooi na vier weken optimaal. Hyaluronzuur heeft nu eenmaal even tijd nodig om zich goed in het omringende weefsel te settelen. Mocht je niet helemaal tevreden zijn over het resultaat, dan kun je na vier weken terugkomen voor een controle afspraak. Indien nodig kunnen we een correctie uitvoeren. De resultaten van de behandeling van de neuslippenplooi met hyaluronzuur zullen negen tot zestien maanden aanhouden, afhankelijk van de dikte van de filler.

Herhaling van de neuslippenplooi behandeling

Een filler wordt in de loop der tijd door het lichaam afgebroken. Het is mogelijk om de behandeling te herhalen zodra de filler volledig is afgebroken maar om het resultaat te behouden wordt het aanbevolen eerder opnieuw te behandelen. Bijvoorbeeld met de helft van de hoeveelheid van de behandeling hiervoor. Hierdoor wordt het mooie resultaat ook behouden.

Direct een afspraak voor een vrijblijvend consult plannen

Bij De Botoxspecialist kun je rekenen op een behandeling door een behandelaar die bevoegd en bekwaam is. BIG-geregistreerd is en in het bezit is van de benodigde certificaten van het NIMEB (Nederlands Instituut Medisch Individuele Gezondheidszorg) voor behandelingen met injectables. Middels bijscholing blijven we op de hoogte van de nieuwste technieken en procedures om zo optimale en zo natuurlijke mogelijke resultaten te behalen.

Wil je een vrijblijvend consult plannen? Klik dan op de groene button om direct een afspraak te maken.

Maak direct online een afspraak

Hester Visser
Hester Visser
20/10/2022
Ze helpt je goed en is erg betrokken. Als je twijfelt ga dan zeker even langs. Ik ben erg blij met het resultaat. Dankjewel Antel
Sylvana van der Vlist
Sylvana van der Vlist
20/10/2022
Hele fijne ervaring gehad. Het werkt erg goed!
Jac VandeVen
Jac VandeVen
17/07/2022
Na een relaxte, prettige behandeling door Antel ,eindelijk van die diepe frons verlost!! Alsof ik continue boos keek terwijl ik dat niet was. Dat is nu weg! Ja nog wat oppervlakkige plooitjes,maar niet meer storend . Kom weer graag bij te terug, Antel! Dank je wel!
Ellen H.
Ellen H.
29/05/2022
Voor t eerst bij Antel geweest voor een behandeling. Ze stelt je op je gemak en ze neemt ruim de tijd om je te adviseren en te behandelen. Tijdens de behandeling legt ze precies uit wat ze gaat doen. Na enige tijd neemt Antel contact op om te vragen hoe t is gegaan en of je nog vragen hebt. Heb het als zeer prettig en deskundig ervaren.
Djalina Schrijn
Djalina Schrijn
27/05/2022
Ik ben ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Antel geeft een duidelijke en heldere uitleg, neemt de tijd en is heel vakkundig.
Henneke Jacobs
Henneke Jacobs
28/04/2022
Goede uitleg, eerlijk, luistert goed naar je wensen en is duidelijk niet uit op het verkopen van botox of fillers maar geeft goed beeld van mogrlijkheden afgestemd op jouw wens. Mijn 1e kennismaking met fillers in de marionettenlijnen was super. Antel is aanrader zeker voor als je voor natuurlijk resultaat wilt gaan zoals ik graag wil.
Mandy Schroer
Mandy Schroer
07/03/2022
Heel blij met het eind resultaat . Ik kom zeker terug.
Monique van Beek
Monique van Beek
02/02/2022
Ik raad Antel zeker aan! Ze luistert en behandeld je volledig naar je wens ….. heel fijn!
Botox fronsrimpel

Afspraak maken

Om een behandeling of gratis consult in te plannen kunt u direct bellen naar een van onze medewerkers via het nummer hieronder. Ook kunt u via de mail of via het contactformulier een afspraak met ons inplannen!