• Botox wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift

Botox is een populaire behandeling voor het liften van de wenkbrauwen. Het werkt door de spieren die rimpels veroorzaken tijdelijk uit te schakelen. Dit resulteert in een gladder en jeugdigere uitstraling.

De effecten van Botox houden doorgaans drie tot vier maanden aan, waarna de behandeling kan worden herhaald om het gewenste resultaat te behouden.
Als u overweegt een Botox behandeling voor uw wenkbrauwen te ondergaan, is het raadzaam om een ​​gekwalificeerde behandelaar te raadplegen om te bepalen of de procedure voor u geschikt is en om de mogelijke risico’s en voordelen te bespreken.

Is een wenkbrauwlift geschikt voor jou?

Tijdens een vrijblijvend consult zal de behandelaar uw algehele gezondheid beoordelen, uw gewenste resultaten bespreken en de spieren en weefsels in uw voorhoofd en wenkbrauwgebied bekijken. Op basis hiervan kan er een behandelplan worden gemaakt dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.

In dit behandelgebied is het mogelijkheid dat er tijdelijke bijwerkingen optreden zoals zwelling, roodheid en blauwe plekjes op de injectieplaatsen. Het is belangrijk om de instructies van de behandelaar op te volgen.

voor en na wenkbrauwlift

Corrigeren van wenkbrauwen middels Botox

Een populaire behandeling die kan worden gebruikt om het uiterlijk van laagstand of asymmetrische wenkbrauwen te corrigeren. Het werkt door de spieren tijdelijk uit te schakelen, wat zal resulteren in een gladder, jeugdiger uiterlijk.
Wij zorgen door middel van kleine hoeveelheden Botox in de specifieke spieren voor een optimaal resultaat. De injecties worden toegediend met een fijne naald en duurt enkele minuten.

Het is belangrijk te weten dat Botox een medische procedure is die enkele risico’s met zich mee kan brengen. Botox is een veilige en effectieve manier voor het corrigeren van de stand van de wenkbrauwen.

Afspraak maken via WhatsApp

Hoe verloopt een wenkbrauwlift behandeling met Botox?

Een wenkbrauwbehandeling met Botox omvat een reeks kleine injecties in de spier van het wenkbrauwgebied.

De effecten van Botox zijn niet direct zichtbaar. Het kan tot een tot twee weken duren voordat de volledige effecten van de behandeling daar worden. Zodra het effect van de behandeling er is, zou u een gladder, jeugdiger uiterlijk in het behandelde gebied moeten opmerken.

Over het algemeen is een wenkbrauwbehandeling met Botox een relatief snelle en eenvoudige procedure die kan helpen om het verschijnen van rimpels te corrigeren en het algehele uiterlijk van het wenkbrauwgebied te verbeteren. Het is echter belangrijk om bij een gekwalificeerde behandelaar behandeld te worden.

Hoelang houdt de werking van een wenkbrauwlift aan?

De effecten van Botox houden meestal drie tot vier maanden aan in het wenkbrauwgebied. De duur van de resultaten kan echter van persoon tot persoon verschillen en kan afhangen van een aantal factoren, zoals de leeftijd en spierkracht.

Nadat de effecten van de behandeling zijn uitgewerkt, zullen de spieren in het behandelde gebied weer normaal gaan functioneren en zullen de behandelde rimpels en lijntjes geleidelijk weer verschijnen. Om de gewenste resultaten te behouden, kan de behandeling naar behoefte elke drie tot vier maanden worden herhaald.

Na de behandeling

Na een behandeling kunt u enkele milde, tijdelijke bijwerkingen ervaren, zoals zwelling, roodheid en blauwe plekjes op de injectieplaats. Deze bijwerkingen zouden binnen een paar dagen moeten verdwijnen.

Het is belangrijk om na de behandeling de instructies op te volgen die wij u mededelen. Voorkom het behandelde gebied te masseren en te veel te wrijven. Stel het behandelde gebied ook niet bloot aan extreme hitte of kou.

Het advies is ook om de eerste 24 uur intensief sporten te vermijden. Dit zal helpen om een zo effect als mogelijke behandeling te bewerkstelligen.

Wenkbrauwlift
Hester Visser
Hester Visser
20/10/2022
Ze helpt je goed en is erg betrokken. Als je twijfelt ga dan zeker even langs. Ik ben erg blij met het resultaat. Dankjewel Antel
Sylvana van der Vlist
Sylvana van der Vlist
20/10/2022
Hele fijne ervaring gehad. Het werkt erg goed!
Jac VandeVen
Jac VandeVen
17/07/2022
Na een relaxte, prettige behandeling door Antel ,eindelijk van die diepe frons verlost!! Alsof ik continue boos keek terwijl ik dat niet was. Dat is nu weg! Ja nog wat oppervlakkige plooitjes,maar niet meer storend . Kom weer graag bij te terug, Antel! Dank je wel!
Ellen H.
Ellen H.
29/05/2022
Voor t eerst bij Antel geweest voor een behandeling. Ze stelt je op je gemak en ze neemt ruim de tijd om je te adviseren en te behandelen. Tijdens de behandeling legt ze precies uit wat ze gaat doen. Na enige tijd neemt Antel contact op om te vragen hoe t is gegaan en of je nog vragen hebt. Heb het als zeer prettig en deskundig ervaren.
Djalina Schrijn
Djalina Schrijn
27/05/2022
Ik ben ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Antel geeft een duidelijke en heldere uitleg, neemt de tijd en is heel vakkundig.
Henneke Jacobs
Henneke Jacobs
28/04/2022
Goede uitleg, eerlijk, luistert goed naar je wensen en is duidelijk niet uit op het verkopen van botox of fillers maar geeft goed beeld van mogrlijkheden afgestemd op jouw wens. Mijn 1e kennismaking met fillers in de marionettenlijnen was super. Antel is aanrader zeker voor als je voor natuurlijk resultaat wilt gaan zoals ik graag wil.
Mandy Schroer
Mandy Schroer
07/03/2022
Heel blij met het eind resultaat . Ik kom zeker terug.
Monique van Beek
Monique van Beek
02/02/2022
Ik raad Antel zeker aan! Ze luistert en behandeld je volledig naar je wens ….. heel fijn!

Wat gebeurt er tijdens mijn afspraak?

Om te beoordelen welke behandeling voor jou geschikt is, nemen wij tijdens jouw consult de tijd om te achterhalen wat je wensen zijn en een persoonlijk behandelplan te bespreken. Afhankelijk van je wensen kan een behandelsessie 20 minuten tot een uur duren.

Voordat er wordt behandeld wordt de huid met alcohol gedesinfecteerd. Afhankelijk van het te behandelen gebied kan er verdovende creme worden aangebracht. De filler bevat ook verdoving. Het is per gebied verschillend of er met een naald of canule, of een combinatie hiervan wordt behandeld. De prikjes in de huid worden als gevoelig ervaren echter van de canule worden weinig klachten ervaren.

De behandelaar zal het behandelde gebied daarna masseren om de egaliteit te controleren.

Na de filler behandeling

Direct na de behandeling met fillers mag de huid worden gemasseerd. Ook kan er met een coldpack worden gekoeld. Dit maakt de kans op zwelling kleiner.

Na een behandeling met hyaluronzuur fillers is er sprake van tijdelijke roodheid, kan er zwelling ontstaan en soms ook blauwe plekken. Of er daadwerkelijk blauwe plekken optreden is op voorhand niet te zeggen. Deze bijwerkingen verdwijnen binnen enkele dagen.

Er wordt altijd geadviseerd op te passen met het drinken van warme dranken direct na de behandeling omdat door verdoving rond de mond een eventuele verbranding niet tijdig wordt opgemerkt.

Wanneer moet ik de behandeling herhalen?

Om de resultaten van een wenkbrauwlift te behouden, is het nodig om de behandeling om de drie tot vier maanden te herhalen. Wij zullen evalueren hoe het effect wat en opnieuw de juiste dosering toepassen.
Bespreek uw doel en verwachtingen met de behandelaar. Hiermee zorg je ervoor dat het resultaat dat je voor ogen hebt ook wordt bereikt.

Interesse in een wenkbrauwlift?

Botox is een populaire behandelingsoptie voor het liften van de wenkbrauwen en het verbeteren van het algehele uiterlijk.
Er zijn verschillende redenen waarom iemand geïnteresseerd zou kunnen zijn in een wenkbrauwlift. Sommige mensen zijn misschien geïnteresseerd in de procedure om rimpels, vouwen en slappe huid in het wenkbrauwgebied aan te pakken die het gezicht een vermoeide, verouderde uitstraling kunnen geven. Anderen zijn misschien geïnteresseerd in de behandeling om hun algehele uiterlijk te verbeteren of om hun zelfvertrouwen te vergroten.

Wil je een afspraken maken voor een consult? Klik dan op een van de onderstaande knoppen.

Botox fronsrimpel

Afspraak maken

Om een behandeling of gratis consult in te plannen kunt u direct bellen naar een van onze medewerkers via het nummer hieronder. Ook kunt u via de mail of via het contactformulier een afspraak met ons inplannen!

© Copyright 2022 - De Botoxspecialist | info@debotoxspecialist.nl | 06 57945684 | Klipper 27, 3891ZT Zeewolde | kvk: 75133814