• Lippen opvullen

    Wat er kan met botox en fillers

Lippen opvullen met lipfillers

Al duizenden jaren hebben vrouwen hun lippen in allerlei kleuren geverfd. Make-up was een statussymbool en werd gebruikt door mannen en vrouwen. De ‘lippenstift’ werd gemaakt van natuurlijke stoffen als fruit, henna en insecten.

Een mooie mond wordt gezien als een teken van jeugd, sensualiteit en gezondheid. Mooie lippen zijn er in alle soorten en maten, maar de meeste mensen houden van volle, gevormde lippen. Wij bevelen het opvullen van de lippen aan met lip filler behandeling als u natuurlijk vollere lippen en een jeugdiger uiterlijk wilt. Het opvullen van de lippen met een lip filler behandeling is ook geschikt voor mensen die de contour en het volume van hun lippen willen herstellen of asymmetrische lippen willen corrigeren.

Lippen opvullen

Maak direct online een afspraak

Hoe verloopt een behandeling met lipfillers?

Voor het opvullen van lippen wordt een hyaluronzuur filler gebruikt. Na een uitgebreid consult wordt besloten hoeveel ml hiervoor wordt gebruikt.
Er kan voor worden gekozen om de lippen vooraf, oppervlakkig te verdoven met verdovende crème. Vervolgens zal de filler doormiddel van prikjes met een dunne naald of een canule nauwkeurig worden verdeeld.

Uiteindelijk worden de lippen ingesmeerd met vaseline en gemasseerd om na te gaan of de verdeling van de filler direct optimaal is.
Als de behandeling goed is uitgevoerd, voelen ze niet anders aan dan uw eigen lippen.

Direct na de behandeling zie je direct resultaat echter een deel wordt veroorzaakt door zwelling. De zwelling kan je verminderen door goed te koelen met een coolpack. Na 2 weken zie je het optimale resultaat van jouw volle lippen optimaal.

Hester Visser
Hester Visser
20/10/2022
Ze helpt je goed en is erg betrokken. Als je twijfelt ga dan zeker even langs. Ik ben erg blij met het resultaat. Dankjewel Antel
Sylvana van der Vlist
Sylvana van der Vlist
20/10/2022
Hele fijne ervaring gehad. Het werkt erg goed!
Jac VandeVen
Jac VandeVen
17/07/2022
Na een relaxte, prettige behandeling door Antel ,eindelijk van die diepe frons verlost!! Alsof ik continue boos keek terwijl ik dat niet was. Dat is nu weg! Ja nog wat oppervlakkige plooitjes,maar niet meer storend . Kom weer graag bij te terug, Antel! Dank je wel!
Ellen H.
Ellen H.
29/05/2022
Voor t eerst bij Antel geweest voor een behandeling. Ze stelt je op je gemak en ze neemt ruim de tijd om je te adviseren en te behandelen. Tijdens de behandeling legt ze precies uit wat ze gaat doen. Na enige tijd neemt Antel contact op om te vragen hoe t is gegaan en of je nog vragen hebt. Heb het als zeer prettig en deskundig ervaren.
Djalina Schrijn
Djalina Schrijn
27/05/2022
Ik ben ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Antel geeft een duidelijke en heldere uitleg, neemt de tijd en is heel vakkundig.
Henneke Jacobs
Henneke Jacobs
28/04/2022
Goede uitleg, eerlijk, luistert goed naar je wensen en is duidelijk niet uit op het verkopen van botox of fillers maar geeft goed beeld van mogrlijkheden afgestemd op jouw wens. Mijn 1e kennismaking met fillers in de marionettenlijnen was super. Antel is aanrader zeker voor als je voor natuurlijk resultaat wilt gaan zoals ik graag wil.
Mandy Schroer
Mandy Schroer
07/03/2022
Heel blij met het eind resultaat . Ik kom zeker terug.
Monique van Beek
Monique van Beek
02/02/2022
Ik raad Antel zeker aan! Ze luistert en behandeld je volledig naar je wens ….. heel fijn!

Bang voor een onnatuurlijk effect?

Een lipfiller kan een heel mooi natuurlijk resultaat geven, maar bezoek een ervaren behandelaar. Een onnatuurlijk grote lip is een resultaat waar wij niet achter staan en dit kan ook niet bereikt worden met een behandeling met 1 ml.

Mocht jij niet tevreden zijn over het resultaat, dan kun je vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij de behandelaar voor een behandeling met hyalase die de hyaluronzuur filler zal oplossen.

Is een behandeling van de lippen pijnlijk?

Voor aanvang van de afspraak krijg je een verdovende zalf ingesmeerd. Deze moet minimaal 10 minuten inwerken. Deze zalf zorgt ervoor dat de lippen oppervlakkig verdoofd zijn. De hyaluronzuur fillers van Juvéderm bevatten ook verdoving (lidocaïne).

Lippen opvullen met fillers

Waar moet je rekening mee houden na de behandeling?

Wij adviseren u om de onderstaande adviezen op te volgen nadien:

  • Niet roken, geen alcohol
  • Niet intensief sporten eerste 24 uur
  • Beperk blootstelling aan de zon en ga de eerste 2 weken niet naar de zonnebank
  • Geen sauna en spa de eerste 2 weken
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, de eerste 2 weken
Botox fronsrimpel

Afspraak maken

Om een behandeling of gratis consult in te plannen kunt u direct bellen naar een van onze medewerkers via het nummer hieronder. Ook kunt u via de mail of via het contactformulier een afspraak met ons inplannen!