• Jukbeenderen

Jukbeenderen fillers

Wanneer je jonger bent, hebben de jukbeenderen van nature vaak meer volume en zijn deze zichtbaarder. Door het natuurlijke verouderingsproces verliest de huid haar steunt en het skelet krimpt. Hierdoor verliezen de jukbeenderen hun vorm.

Het kan ook zijn dat je de jukbeenderen meer zou willen benadrukken omdat je niet tevreden bent over de vorm of het volume.
Door de wangen te behandelen met fillers kunnen we met kleine aanpassingen zorgen voor extra volume op specifieke plekken en meer contouring.
Hierdoor kunnen wij bij het liften van de wangen het gezicht shapen, door bijvoorbeeld een ronder gezicht meer v-vorm te geven.

Waarom vallen mijn jukbeenderen minder op?

Jukbeenderen ze zijn belangrijk voor de vorm van je gezicht en bepalen immers de contouren hiervan. Vallen je jukbeenderen minder op en stoor jij je hieraan? Dit kan bijvoorbeeld komen, doordat je van nature een wat ronder gezicht hebt of op latere leeftijd te maken krijgt met verslapping van de huid en het krimpen van het skelet. Het opvullen van de jukbeenderen met fillers, biedt een mooie uitkomst om volume in het gezicht toe te voegen of terug te brengen, zodat je weer een frisse en jeugdigere uitstraling krijgt.

Met fillers de jukbeenderen opvullen

Wanneer er fillers op het jukbeen worden geplaatst kun je de wang liften, waardoor de plooien verzachten en er als het ware een lift wordt gecreëerd. Een behandeling voor het opvullen of accentueren van de jukbeenderen met fillers heeft dus effect op meerdere gebieden in het gezicht. Fillers bieden een hele effectieve maar laagdrempelige oplossing met directe resultaten.

Afspraak maken via WhatsApp

Hoe ziet een filler behandeling van jukbeenderen eruit?

Er vindt een intake gesprek plaats waarbij een behandelplan wordt opgesteld. Voordat de behandeling wordt uitgevoerd, worden er foto’s gemaakt om tijdens de controle afspraak de resultaten te kunnen vergelijken.
Hierna vindt de behandeling plaats. De jukbeenderen worden behandeld met een naaldje en een canule. Een canule zorgt in tegenstelling tot een normale naald voor minder blauwe plekken en biedt sneller herstel na de behandeling.

Wanneer kies ik voor een filler behandeling voor de jukbeenderen?

Jukbeenderen zorgen voor mooie gezichtscontouren. Stoor jij je aan volumeverlies in je gezicht door het ouder worden of heb je van jezelf een wat rondere gezichtsvorm en wil je graag meer dimensie in je gezicht? Dan kan een consult met een behandelplan op maat geschikt zijn voor jou.

Is een filler behandeling voor het opvullen van de jukbeenderen pijnlijk?

Bij deze behandeling maken wij gebruik van een canule; een naald met een stompe punt. Hierbij moet er eerst een entree gaatje gemaakt worden om vervolgens via ditzelfde gaatje de canule op de juist plek te plaatsen. In de filler zelf zit verdoving (lidocaïne), zodat je zo min mogelijk van de behandeling voelt.

Hester Visser
Hester Visser
20/10/2022
Ze helpt je goed en is erg betrokken. Als je twijfelt ga dan zeker even langs. Ik ben erg blij met het resultaat. Dankjewel Antel
Sylvana van der Vlist
Sylvana van der Vlist
20/10/2022
Hele fijne ervaring gehad. Het werkt erg goed!
Jac VandeVen
Jac VandeVen
17/07/2022
Na een relaxte, prettige behandeling door Antel ,eindelijk van die diepe frons verlost!! Alsof ik continue boos keek terwijl ik dat niet was. Dat is nu weg! Ja nog wat oppervlakkige plooitjes,maar niet meer storend . Kom weer graag bij te terug, Antel! Dank je wel!
Ellen H.
Ellen H.
29/05/2022
Voor t eerst bij Antel geweest voor een behandeling. Ze stelt je op je gemak en ze neemt ruim de tijd om je te adviseren en te behandelen. Tijdens de behandeling legt ze precies uit wat ze gaat doen. Na enige tijd neemt Antel contact op om te vragen hoe t is gegaan en of je nog vragen hebt. Heb het als zeer prettig en deskundig ervaren.
Djalina Schrijn
Djalina Schrijn
27/05/2022
Ik ben ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Antel geeft een duidelijke en heldere uitleg, neemt de tijd en is heel vakkundig.
Henneke Jacobs
Henneke Jacobs
28/04/2022
Goede uitleg, eerlijk, luistert goed naar je wensen en is duidelijk niet uit op het verkopen van botox of fillers maar geeft goed beeld van mogrlijkheden afgestemd op jouw wens. Mijn 1e kennismaking met fillers in de marionettenlijnen was super. Antel is aanrader zeker voor als je voor natuurlijk resultaat wilt gaan zoals ik graag wil.
Mandy Schroer
Mandy Schroer
07/03/2022
Heel blij met het eind resultaat . Ik kom zeker terug.
Monique van Beek
Monique van Beek
02/02/2022
Ik raad Antel zeker aan! Ze luistert en behandeld je volledig naar je wens ….. heel fijn!

Hoelang duurt het herstel na het opvullen van de jukbeenderen met fillers?

Na de behandeling kunnen er wat blauwe verkleuringen ontstaan rond de entree gebieden van de canule en kan er zwelling ontstaan als reactie. Mocht je last krijgen van blauwe verkleuringen en wil je dit liever verdoezelen, dan kun je deze plekken camoufleren met make-up. Wel adviseren wij om direct, maar ook de eerste dagen na de behandeling goed te blijven koelen om de mogelijke zwelling en eventuele blauwe verkleuringen sneller weg te laten trekken.

Hoelang duurt het voordat je resultaat ziet na deze behandeling?

Je zult direct na de behandeling al zichtbaar resultaat zien. Een filler bereikt zijn optimale resultaat na twee tot vier weken. De eventuele zwelling houdt vaak 24-48 uur aan.

Kan ik tegelijkertijd andere zones in mijn gezicht laten behandelen?

Ja dat kan! Tijdens het behandelplan zal hierover worden gesproken. Omdat het behandelen van de jukbeenderen ook een positieve invloed heeft op het lage deel van het gezicht wordt er soms ook geadviseerd het effect af te wachten. Wij zullen aan de hand van de behandelwens een passend advies geven. Zo kunnen zij wellicht adviseren ook een andere zone te behandelen om zo het beste resultaat te bereiken.

Hoelang blijft het resultaat met fillers zichtbaar?

Een filler heeft als basis de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Na verloop van tijd wordt deze lichaamseigen stof afgebroken door het lichaam en zal het resultaat verminderen. Meestal blijft het resultaat van de behandeling ongeveer 16-24 maanden zichtbaar.

Botox fronsrimpel

Afspraak maken

Om een behandeling of gratis consult in te plannen kunt u direct bellen naar een van onze medewerkers via het nummer hieronder. Ook kunt u via de mail of via het contactformulier een afspraak met ons inplannen!

© Copyright 2022 - De Botoxspecialist | info@debotoxspecialist.nl | 06 57945684 | Klipper 27, 3891ZT Zeewolde | kvk: 75133814