• Strakke kaaklijn

Kaaklijn fillers

Een strakke kaaklijn kan jaloersmakend zijn. Dan is een behandeling met hyaluronzuur fillers in de kaaklijn een mooie oplossing. Met kaaklijn fillers wordt niet alleen de verslapte huid gevuld, de kaaklijn en kaakhoeken kunnen weer worden geshaped door de contouren te benadrukken.

Zowel mannen als vrouwen verlangen naar een goed gedefinieerde kaaklijncontour. Zo wensen de mannen een prominente kaakhoek en verlangen vrouwen naar een strakke maar smalle kaaklijn.

Kijklijn fillers

Afspraak maken via WhatsApp

Hoe ontstaat een verslapte kaaklijn?

Als de huid ouder wordt verliest het volume. De kaken slinken en de huid zakt naar beneden. Uit beeldvormend onderzoek blijkt dat we centimeters verliezen van de kaakbotten. Daarbij slinken de vetcompartimenten van de kaak. Hierdoor wordt de huid wordt te ruim ten opzichte van wat er onder zit en zakt, als gevolg van de zwaartekracht naar beneden. Zo ontstaat overtallige slappe huid.

Dit resulteert in een zwakkere gezichtsdefinitie met vervaging van de kaakcontouren.
Verschillende factoren kunnen ertoe bijdragen dat de kaak zijn definitie verliest zoals vetverlies, het slinken van de kaken. Ook externe factoren spelen een rol zoals blootstelling aan UV straling en leefstijl.

Over het algemeen wordt dit proces al rond het 30ste levensjaar in gang gezet. De contouren van de kaaklijn zijn niet meer mooi strak.

Hester Visser
Hester Visser
20/10/2022
Ze helpt je goed en is erg betrokken. Als je twijfelt ga dan zeker even langs. Ik ben erg blij met het resultaat. Dankjewel Antel
Sylvana van der Vlist
Sylvana van der Vlist
20/10/2022
Hele fijne ervaring gehad. Het werkt erg goed!
Jac VandeVen
Jac VandeVen
17/07/2022
Na een relaxte, prettige behandeling door Antel ,eindelijk van die diepe frons verlost!! Alsof ik continue boos keek terwijl ik dat niet was. Dat is nu weg! Ja nog wat oppervlakkige plooitjes,maar niet meer storend . Kom weer graag bij te terug, Antel! Dank je wel!
Ellen H.
Ellen H.
29/05/2022
Voor t eerst bij Antel geweest voor een behandeling. Ze stelt je op je gemak en ze neemt ruim de tijd om je te adviseren en te behandelen. Tijdens de behandeling legt ze precies uit wat ze gaat doen. Na enige tijd neemt Antel contact op om te vragen hoe t is gegaan en of je nog vragen hebt. Heb het als zeer prettig en deskundig ervaren.
Djalina Schrijn
Djalina Schrijn
27/05/2022
Ik ben ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Antel geeft een duidelijke en heldere uitleg, neemt de tijd en is heel vakkundig.
Henneke Jacobs
Henneke Jacobs
28/04/2022
Goede uitleg, eerlijk, luistert goed naar je wensen en is duidelijk niet uit op het verkopen van botox of fillers maar geeft goed beeld van mogrlijkheden afgestemd op jouw wens. Mijn 1e kennismaking met fillers in de marionettenlijnen was super. Antel is aanrader zeker voor als je voor natuurlijk resultaat wilt gaan zoals ik graag wil.
Mandy Schroer
Mandy Schroer
07/03/2022
Heel blij met het eind resultaat . Ik kom zeker terug.
Monique van Beek
Monique van Beek
02/02/2022
Ik raad Antel zeker aan! Ze luistert en behandeld je volledig naar je wens ….. heel fijn!

Hoe ziet de behandeling van de kaaklijn eruit?

Voorafgaand aan iedere behandeling vind een intake gesprek plaats. Hierbij wordt het gezicht uitgebreid geanalyseerd en de wensen en mogelijkheden besproken.

Bij de wens voor een strakke kaaklijn kunnen de adviezen uiteenlopen. Niet altijd is het advies om de kaaklijn lokaal te behandelen met fillers.
Afhankelijk van de verslapping van de huid kan het soms nodig zijn om volume terug te brengen in de bovenkant van het gezicht. Dit veroorzaakt een liftend effect waardoor de kaaklijn verbeterd.

Het is van belang dat er nauwkeurig wordt gekeken naar de vorm van het gezicht. Zo worden uw natuurlijke contouren benadrukt en scherpte hersteld.
Zodra er een behandelplan is gemaakt zal er zowel met een dunne naald als met een canule worden gewerkt. Een verdovende crème is hiervoor niet nodig.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

In het gebied van de kaaklijn kan er na de behandeling sprake zijn van blauwe plekken, zwellingen, een beurs gevoel en roodheid. Deze bijwerkingen zijn allemaal tijdelijk.
Het behandelde gebied mag enkele uren naar de behandeling worden gemasseerd worden maar dit is niet noodzakelijk. Het is belangrijk om gedurende ten minste een week na uw behandeling overmatige blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s te vermijden.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. De hyaluronzuur fillers van Juvéderm bevatten allen lidocaïne (verdoving).

Kaaklijn fillers mogelijkheden
Botox fronsrimpel

Afspraak maken

Om een behandeling of gratis consult in te plannen kunt u direct bellen naar een van onze medewerkers via het nummer hieronder. Ook kunt u via de mail of via het contactformulier een afspraak met ons inplannen!

© Copyright 2022 - De Botoxspecialist | info@debotoxspecialist.nl | 06 57945684 | Klipper 27, 3891ZT Zeewolde | kvk: 75133814