• Liquid facelift

    Wat er kan met botox en fillers

Liquid facelift behandeling

Een natuurlijke facelift met Juvéderm fillers.
Een behandeling waarbij het gehele gezicht wordt behandeld zonder dat er een operatie wordt uitgevoerd. Voor deze behandeling worden de fillers van Juvéderm in combinatie met speciale cosmetische behandeltechnieken gebruikt om een zo natuurlijk en goed mogelijk resultaat te bereiken.

Wat is een liquid facelift?

Een behandeling die betrekking heeft op het gehele gezicht (liquid facelift). Ook wel een full face treatment genoemd. De benadering richt zich niet op één specifiek gebied. Een liquid facelift heeft het doel om het volume de herstellen en de contouren te verbeteren en verfraaien. Op deze manier krijgt uw gezicht haar jeugdige uitstraling weer terug. Voor deze behandeling is geen operatie nodig en er worden diverse combinaties van technieken toegepast om het gewenste resultaat te bereiken.

Maak direct online een afspraak

Hoe gaan we te werk?

Een liquid facelift volgens de MD Codes, dé trend van nu.

MD Codes, een term die je wellicht steeds vaker leest, of hoort, wanneer het om filler behandelingen gaat. Maar wat houdt dit precies in en waarom is dit de betere aanpak? Lees hieronder meer.

MD Codes zijn in 2015 ontwikkeld door plastisch chirurg Dr. Mauricio De Maio. Samen met zijn team hebben zij de afgelopen jaren intensief getraind in binnen- en buitenland. Het doel van zijn manier van behandelen is om een niet-chirurgische facelift te bereiken zonder littekens en downtime.
Het gezicht wordt opgedeeld in 3 gebieden (upper face, mid face, lower face) en per gebied zijn een aantal nauwkeurige locaties bepaald om te injecteren.

Mauricio De Maio gebruikt voor een liquid facelift gerust 24 ml hyaluronzuur filler. In Nederland komt dit niet snel voor. Toch is het belangrijk om het totale gezicht met het juiste volume te benaderen als we veroudering willen aanpakken en die jeugdige uitstraling willen terugkrijgen.

Veroudering treedt op in het hele gezicht. Door verschillende technieken op de juiste manier te combineren kan volumeherstel op meerdere plekken in het gezicht worden terug gebracht en blijf je toch bij jezelf. Een uitgebreid consult met een passend behandelplan is hier uiterst belangrijk.

Liquid Facelift

Hoe verloopt een liquid facelift?

Nadat er een consult en concreet behandelplan is opgesteld wordt de behandeling ingepland. Hierbij worden de te behandelen gebieden afgetekend.

De hyaluronzuur fillers worden met behulp van een kleine injecties en regelmatig met een canule ingespoten. Het inspuiten van deze fillers is op bepaalde plaatsen vrijwel pijnloos maar er zitten ook gevoelige plaatsen bij welke kort na de behandeling tijdelijke zwelling kunnen veroorzaken.
Het resultaat van een liquid facelift is niet direct zichtbaar. Over het algemeen heeft dit 2-4 weken nodig. Dan komt u terug voor een controle of de volgende behandelsessie.

Hester Visser
Hester Visser
20/10/2022
Ze helpt je goed en is erg betrokken. Als je twijfelt ga dan zeker even langs. Ik ben erg blij met het resultaat. Dankjewel Antel
Sylvana van der Vlist
Sylvana van der Vlist
20/10/2022
Hele fijne ervaring gehad. Het werkt erg goed!
Jac VandeVen
Jac VandeVen
17/07/2022
Na een relaxte, prettige behandeling door Antel ,eindelijk van die diepe frons verlost!! Alsof ik continue boos keek terwijl ik dat niet was. Dat is nu weg! Ja nog wat oppervlakkige plooitjes,maar niet meer storend . Kom weer graag bij te terug, Antel! Dank je wel!
Ellen H.
Ellen H.
29/05/2022
Voor t eerst bij Antel geweest voor een behandeling. Ze stelt je op je gemak en ze neemt ruim de tijd om je te adviseren en te behandelen. Tijdens de behandeling legt ze precies uit wat ze gaat doen. Na enige tijd neemt Antel contact op om te vragen hoe t is gegaan en of je nog vragen hebt. Heb het als zeer prettig en deskundig ervaren.
Djalina Schrijn
Djalina Schrijn
27/05/2022
Ik ben ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Antel geeft een duidelijke en heldere uitleg, neemt de tijd en is heel vakkundig.
Henneke Jacobs
Henneke Jacobs
28/04/2022
Goede uitleg, eerlijk, luistert goed naar je wensen en is duidelijk niet uit op het verkopen van botox of fillers maar geeft goed beeld van mogrlijkheden afgestemd op jouw wens. Mijn 1e kennismaking met fillers in de marionettenlijnen was super. Antel is aanrader zeker voor als je voor natuurlijk resultaat wilt gaan zoals ik graag wil.
Mandy Schroer
Mandy Schroer
07/03/2022
Heel blij met het eind resultaat . Ik kom zeker terug.
Monique van Beek
Monique van Beek
02/02/2022
Ik raad Antel zeker aan! Ze luistert en behandeld je volledig naar je wens ….. heel fijn!

Is er verschil tussen de behandeling bij mannen en vrouwen?

Ja er zijn verschillen! De liquid facelift is geschikt voor vrouwen én mannen, maar er zijn specifieke locaties die bij de man wel worden behandeld en bij de vrouw worden weggelaten. Dat betreft over het algemeen de kin en de kaakhoek codes. Bij vrouwen willen we de kin en kaakhoeken niet te prominent naar voren laten komen. Hiervoor is de zogenaamde 7-point shape en 9-point shape ontwikkeld.

Ook jongere mensen kunnen profiteren van deze behandeling ter preventie van veroudering in het gezicht. Uiteraard zijn bij preventieve behandelingen de kosten lager omdat er nog maar weinig volumeverlies heeft plaatsgevonden.

Mogelijke bijwerkingen:

Bij een uitgebreide behandeling zal er tijdelijke zwelling optreden. Er kan worden gekoeld met icepacks en soms wordt er voor gekozen tabletten tegen de zwelling te slikken nadien. Dit zal er voor zorgen dat de zwelling minder wordt.
Er kunnen blauwe plekjes ontstaan, deze verdwijnen echter vaak na enkele dagen weer.

Wat zijn de alternatieven?

Een eerlijk advies is erg belangrijk. Niet altijd zorgen fillers voor het mooiste resultaat.
Mocht een liquid facelift voor u niet de meest geschikte behandeling zijn, dan gaan we op zoek naar een behandeling die wel kan voldoen aan uw verwachtingen.

Laat u van te voren dus goed informeren en schroom niet om een vrijblijvend consult aan te vragen waarin uw specifieke mogelijkheden worden toegelicht.

Consult fillers
Botox fronsrimpel

Afspraak maken

Om een behandeling of gratis consult in te plannen kunt u direct bellen naar een van onze medewerkers via het nummer hieronder. Ook kunt u via de mail of via het contactformulier een afspraak met ons inplannen!