• Kincorrectie

    Kincorrectie

Kincorrectie fillers

In tegenstelling tot de ogen, de neus of de lippen, die zich in het centrum van het gelaat bevinden. En dus een essentiële invloed hebben op het algemene uitzicht, speelt de kin, als onderste punt van het gelaat, eerder een secundaire rol.

Toch zijn weinig mensen zich er echt van bewust dat de kin in belangrijke mate bijdraagt tot de modellering van het gehele gezicht. Een kincorrectie kan resulteren in een zogenaamde V-vorm, de typisch jeugdige gezichtsvorm die gekenmerkt wordt door een smalle kin, strakke gezichtsranden en een hoog wangvolume.

Ben jij geïnteresseerd in een kincorrectie behandeling met hyaluronzuur fillers? Lees hieronder meer over de verschillende indicaties.

Consult fillers

Contour verbetering met kin fillers

De contouren kunnen veranderen naarmate je ouder wordt. Dit kun je als storend ervaren, want de vorm van je kin is heel bepalend voor het profiel van je gezicht. Tegenwoordig kunnen we met injectables vrij eenvoudig een kincorrectie zonder operatie laten uitvoeren. De kin wordt simpelweg groter gemaakt met speciale kin fillers – met spectaculair resultaat!

Maak direct online een afspraak

Kincorrectie met fillers

Vaak zorgt een kleine, teruggetrokken kin voor een wat weke uitstraling. De punt van de kin kon vroeger alleen worden vergroot door middel van een implantaat. Tegenwoordig is dit niet meer nodig. Door middel van injectables kunnen we je kin op een pijnloze manier opvullen waardoor er meer symmetrie ontstaat. Een kincorrectie zonder operatie met een natuurlijk resultaat, waardoor je gezicht veel meer tot zijn recht komt. Deze behandeling is populair bij zowel vrouwen als mannen. Er zijn verschillende MD codes om tot het mooiste resultaat te komen.

Ook bieden we een kin behandeling aan met botox, om putjes en plooien in de kin te verminderen

Vele verschillende indicaties

Er zijn veel verschillende oorzaken die kunnen leiden tot een interesse in een kincorrectie. Er zijn een aantal populaire indicaties die wij hieronder beschrijven.

Kleine of teruggetrokken kin

De vorm van je kin wordt bepaald door de verhouding tussen de onderkaak en de bovenkaak. Mensen denken vaak onterecht dat ze een grote neus hebben terwijl de kin in werkelijkheid de balans van het gezicht verstoort.
Als de verhouding van je kin ten opzichte van de rest van jouw gezicht niet klopt, kan je hele gezicht uit balans lijken.
Wanneer u last heeft van een teruggetrokken of afgevlakte kin, biedt een kincorrectie door middel van fillers een uitkomst. Een kincorrectie brengt uw gezicht weer mooi in vorm en creëert harmonie tussen de kenmerken van het gezicht. Het resultaat direct zichtbaar, dus u kunt na de behandeling meteen genieten van uw prachtige kin.

Vallende kin

Als de kin erg plat is en visueel nauwelijks aanwezig, spreekt men van een terugwijkende kin. Vrouwen en ook mannen die een terugwijkende kin hebben, hebben vaak last van hun kinvorm. De reden hiervoor is dat een terugwijkende kin meestal het hele gezicht onscherp doet lijken en vaak leidt tot een onevenwichtig zijprofiel. Er is echter geen reden om te wanhopen. Injecteren van de kin met hyaluronzuur kan het ontbrekende volume in het gebied van de kin herstellen en de algemene gezichtsverhoudingen in een meer harmonieuze verhouding brengen.

Brede kin

Een brede kin wordt vooral geassocieerd met positieve karaktereigenschappen zoals assertiviteit en wilskracht. Visueel ziet een te brede kin er echter eerder mannelijk en robuust uit. Dit is een doorn in het oog van veel vrouwen. Vooral in verhouding tot de rest van de vrouwelijke gelaatstrekken, lijkt een zeer brede kin al snel buiten proportie. Injecties van hyaluronzuur in de kin kunnen ook helpen. Het gebruikte hyaluronzuur wordt zeer precies tussen het kaakbeen en de opperhuid geïnjecteerd en het volume wordt zodanig opgebouwd dat de te brede kin in een meer gelijkmatige en egale vorm wordt gebracht.

Puntige kin

Een taps toelopende kin wordt als ideaal beschouwd, vooral in Azië. Maar ook in dit land uiten steeds meer vrouwen de wens naar deze speciale kinvorm. Vanuit cosmetisch oogpunt is de toenemende tendens van de puntige kin gemakkelijk te verklaren. Hoewel smaken verschillen, zijn er bepaalde kenmerken die een esthetisch harmonieus gezicht zou moeten hebben.

Overbeet

Wanneer je last hebt van een overbeet, hebben de tanden en kiezen niet de juiste verhouding met de kaken. De boventanden staan dan iets over de ondertanden heen, wat zorgt voor een minder mooie aansluiting op elkaar. Een beugel of een chirurgische ingreep zoals een kaakoperatie kan vaak helpen om de overbeet te verminderen. Dit is erg ingrijpend!
Door meer volume in de kin, de kaak en soms ook onderlip aan te brengen met een filler, kan er op een effectieve, snelle en veilige manier de overbeet optisch verminderd worden.

Korting
Consult Botox
Hester Visser
Hester Visser
20/10/2022
Ze helpt je goed en is erg betrokken. Als je twijfelt ga dan zeker even langs. Ik ben erg blij met het resultaat. Dankjewel Antel
Sylvana van der Vlist
Sylvana van der Vlist
20/10/2022
Hele fijne ervaring gehad. Het werkt erg goed!
Jac VandeVen
Jac VandeVen
17/07/2022
Na een relaxte, prettige behandeling door Antel ,eindelijk van die diepe frons verlost!! Alsof ik continue boos keek terwijl ik dat niet was. Dat is nu weg! Ja nog wat oppervlakkige plooitjes,maar niet meer storend . Kom weer graag bij te terug, Antel! Dank je wel!
Ellen H.
Ellen H.
29/05/2022
Voor t eerst bij Antel geweest voor een behandeling. Ze stelt je op je gemak en ze neemt ruim de tijd om je te adviseren en te behandelen. Tijdens de behandeling legt ze precies uit wat ze gaat doen. Na enige tijd neemt Antel contact op om te vragen hoe t is gegaan en of je nog vragen hebt. Heb het als zeer prettig en deskundig ervaren.
Djalina Schrijn
Djalina Schrijn
27/05/2022
Ik ben ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Antel geeft een duidelijke en heldere uitleg, neemt de tijd en is heel vakkundig.
Henneke Jacobs
Henneke Jacobs
28/04/2022
Goede uitleg, eerlijk, luistert goed naar je wensen en is duidelijk niet uit op het verkopen van botox of fillers maar geeft goed beeld van mogrlijkheden afgestemd op jouw wens. Mijn 1e kennismaking met fillers in de marionettenlijnen was super. Antel is aanrader zeker voor als je voor natuurlijk resultaat wilt gaan zoals ik graag wil.
Mandy Schroer
Mandy Schroer
07/03/2022
Heel blij met het eind resultaat . Ik kom zeker terug.
Monique van Beek
Monique van Beek
02/02/2022
Ik raad Antel zeker aan! Ze luistert en behandeld je volledig naar je wens ….. heel fijn!

Hoe gaat een kincorrectie?

Tijdens de behandelingen worden er enkele prikjes in de kin gezet. Daarbij gebruiken we een filler op basis van hyaluronzuur om volume en mooie contouren te creëren. Omdat de filler vermengd is met lidocaïne (verdoving) is de behandeling vrijwel pijnloos en snel.

Het resultaat

Je zult na deze filler behandeling direct resultaat zien. Dankzij de kincorrectie zijn de contouren een stuk krachtiger en harmonieuzer. Wanneer je jouw profiel in de spiegel bekijkt, zul je zien dat je gezicht veel meer in balans is. Zelfs wanneer je hiervoor een teruggetrokken of vrijwel geen kin had. De kin fillers die we gebruiken worden in de loop der tijd op natuurlijke wijze weer afgebroken door je lichaam, maar je zult van deze filler behandeling zeker een maand of 12 plezier hebben.

Botox fronsrimpel

Afspraak maken

Om een behandeling of gratis consult in te plannen kunt u direct bellen naar een van onze medewerkers via het nummer hieronder. Ook kunt u via de mail of via het contactformulier een afspraak met ons inplannen!