• Ingevallen wangen

    Wat er kan met botox en fillers

Ingevallen wangen

Stoor jij je aan ingevallen en gerimpelde wangen? Een vermagerd ogend gezicht roept regelmatig vragen op: eet je wel genoeg? Slaap je wel voldoende? Of heb je stress?
Als men gewicht verliest komt dat vaak ook tot uiting in het gezicht. Dat is nou net de plek waar volume een gezonde uitstraling geeft.

Hoe ontstaan ingevallen wangen?

Ingevallen wangen kunnen onder andere ontstaan bij vermagering, vermoeidheid en stress. Ouder worden speelt hierbij ook een rol. Het volume dat eerder in het midden van het gezicht zat, zakt door de zwaartekracht naar beneden. Hierdoor kan je een vermoeide en verouderde uitstraling uitstralen. Er kan uiteraard ook van nature sprake zijn van ingevallen wangen.
Met een fillerbehandeling kunnen we de wangen het oude volume weer terug geven soortgelijk aan een hamsterwangen behandeling. Hierdoor komt je frisse uitstraling gewoon weer terug. Diepe lijnen worden zachter en je wangen krijgen meer volume, dit zorgt voor een natuurlijke lift en je gezichtscontouren komen terug.

Maak direct online een afspraak

De behandeling van ingevallen wangen

Het opvullen van de wangen is een behandeling die zonder operatie uitgevoerd wordt. Voor de behandeling vindt een consult plaats waarbij we uw wensen bespreken en u de gelegenheid heeft om al uw vragen te stellen.
De behandeling wordt uitgevoerd met het middel Juvéderm. Een veilige filler die met kleine prikjes het oorspronkelijke volume herstellen. De unieke, zachte gel van Juvéderm bevat hyaluronzuur dat snel in de huid trekt en daar vocht aantrekt. Zo wordt de huid van binnenuit opgevuld zonder dat je het merkt.
Juvéderm geeft een zeer natuurlijk effect, tot wel 12 maanden lang. Met een minimale zwelling na de behandeling en een lang houdbaar resultaat. Het hyaluronzuur van Juvéderm is bovendien volkomen zuiver en dus veilig. Met een zeer klein risico op allergische reacties. Juvéderm is dan ook speciaal ontwikkeld om diepere rimpels op te vullen en het verlies aan volume terug te brengen, zoals bij de wangen.

Hester Visser
Hester Visser
20/10/2022
Ze helpt je goed en is erg betrokken. Als je twijfelt ga dan zeker even langs. Ik ben erg blij met het resultaat. Dankjewel Antel
Sylvana van der Vlist
Sylvana van der Vlist
20/10/2022
Hele fijne ervaring gehad. Het werkt erg goed!
Jac VandeVen
Jac VandeVen
17/07/2022
Na een relaxte, prettige behandeling door Antel ,eindelijk van die diepe frons verlost!! Alsof ik continue boos keek terwijl ik dat niet was. Dat is nu weg! Ja nog wat oppervlakkige plooitjes,maar niet meer storend . Kom weer graag bij te terug, Antel! Dank je wel!
Ellen H.
Ellen H.
29/05/2022
Voor t eerst bij Antel geweest voor een behandeling. Ze stelt je op je gemak en ze neemt ruim de tijd om je te adviseren en te behandelen. Tijdens de behandeling legt ze precies uit wat ze gaat doen. Na enige tijd neemt Antel contact op om te vragen hoe t is gegaan en of je nog vragen hebt. Heb het als zeer prettig en deskundig ervaren.
Djalina Schrijn
Djalina Schrijn
27/05/2022
Ik ben ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Antel geeft een duidelijke en heldere uitleg, neemt de tijd en is heel vakkundig.
Henneke Jacobs
Henneke Jacobs
28/04/2022
Goede uitleg, eerlijk, luistert goed naar je wensen en is duidelijk niet uit op het verkopen van botox of fillers maar geeft goed beeld van mogrlijkheden afgestemd op jouw wens. Mijn 1e kennismaking met fillers in de marionettenlijnen was super. Antel is aanrader zeker voor als je voor natuurlijk resultaat wilt gaan zoals ik graag wil.
Mandy Schroer
Mandy Schroer
07/03/2022
Heel blij met het eind resultaat . Ik kom zeker terug.
Monique van Beek
Monique van Beek
02/02/2022
Ik raad Antel zeker aan! Ze luistert en behandeld je volledig naar je wens ….. heel fijn!

Is de behandeling pijnlijk?

Over het algemeen worden de behandelingen met fillers in het wanggebied niet als pijnlijk ervaren. Voor verdoven met crème is meestal niet nodig. Tijdens de behandeling kan een licht branderig gevoel worden ervaren maar dit is van korte duur. Voor verdere veelgestelde vragen over fillers kun je contact opnemen of een consult inplannen.

Botox fronsrimpel

Afspraak maken

Om een behandeling of gratis consult in te plannen kunt u direct bellen naar een van onze medewerkers via het nummer hieronder. Ook kunt u via de mail of via het contactformulier een afspraak met ons inplannen!