• Fillers oplossen

    hyaluronidase

Filler oplossen met hyalase

Wat is hyaluronidase (hyalase)?

Hyaluronidase (hyalase) is een enzym dat hyaluronzuur in de huid verwijdert. Als er teveel filler is gebruikt of het niet op de juiste plaats geïnjecteerd is kan dit leiden tot ontevredenheid. In eerste instantie verwijzen wij u terug naar de behandelend arts voor een behandeling met hyalase.

Is het een gevolg van een behandeling bij ons, dan worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht. Indien er sprake is van een andere behandelaar, wordt er een bedrag berekend op basis van het oppervlak en de hoeveelheid filler dat verwijderd dient te worden.

Consult Botox

Wat zijn de nadelen van een hyaluronidase behandeling?

Hyalase (hyaluronidase) verwijdert niet alleen hyaluronzuur dat zich in de gel van de filler bevindt maar ook het lichaamseigen hyaluronzuur. Door het afbreken van deze bindweefsel tussenstof kan het eigen bindweefsel ook soepeler worden. Met als gevolg dat er tijdelijk volumeverlies in de huid kan ontstaan dat zichtbaar kan worden als een deukje.
Er kunnen bijwerkingen optreden zoals allergische reacties en het kan een wisselwerking hebben met bepaalde medicijnen.

Maak direct online een afspraak

Dosering hyaluronidase

Door de mogelijke bijwerkingen zijn wij terughoudend met het gebruik van hyaluronidase. Er wordt met zo klein mogelijke hoeveelheden gewerkt waarmee we uiteindelijk naar het gewenste effect toewerken.

Door zo te doseren kunnen we ervoor zorgen dat het behandelde gebied zachter wordt of dat het hyaluronzuur helemaal verwijderd wordt.

Wanneer werkt hyaluronidase niet?

Fillers die niet uit hyaluronzuur bestaan, zoals de al lang niet meer gebruikte permanente fillers (bioalcamid / siliconenolie) en tijdelijke fillers op basis van andere stoffen dan hyaluronzuur zoals Sculptra en Radiesse kunnen niet opgelost worden met hyaluronidase. Bij deze fillers heeft de behandeling met hyaluronidase geen zin.

Hoe duur is een hyaluronidase behandeling?

De kosten voor een behandeling met hyaluronidase kunnen erg verschillen, afhankelijk van hoe vaak en hoeveel hyalase gebruikt moet worden.
Voor patiënten die niet in onze praktijk behandeld zijn beginnen de kosten bij €75. Voor “eigen” patiënten is de behandeling gratis als onderdeel van de totale behandeling.

Gummy smile botox
Hester Visser
Hester Visser
20/10/2022
Ze helpt je goed en is erg betrokken. Als je twijfelt ga dan zeker even langs. Ik ben erg blij met het resultaat. Dankjewel Antel
Sylvana van der Vlist
Sylvana van der Vlist
20/10/2022
Hele fijne ervaring gehad. Het werkt erg goed!
Jac VandeVen
Jac VandeVen
17/07/2022
Na een relaxte, prettige behandeling door Antel ,eindelijk van die diepe frons verlost!! Alsof ik continue boos keek terwijl ik dat niet was. Dat is nu weg! Ja nog wat oppervlakkige plooitjes,maar niet meer storend . Kom weer graag bij te terug, Antel! Dank je wel!
Ellen H.
Ellen H.
29/05/2022
Voor t eerst bij Antel geweest voor een behandeling. Ze stelt je op je gemak en ze neemt ruim de tijd om je te adviseren en te behandelen. Tijdens de behandeling legt ze precies uit wat ze gaat doen. Na enige tijd neemt Antel contact op om te vragen hoe t is gegaan en of je nog vragen hebt. Heb het als zeer prettig en deskundig ervaren.
Djalina Schrijn
Djalina Schrijn
27/05/2022
Ik ben ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Antel geeft een duidelijke en heldere uitleg, neemt de tijd en is heel vakkundig.
Henneke Jacobs
Henneke Jacobs
28/04/2022
Goede uitleg, eerlijk, luistert goed naar je wensen en is duidelijk niet uit op het verkopen van botox of fillers maar geeft goed beeld van mogrlijkheden afgestemd op jouw wens. Mijn 1e kennismaking met fillers in de marionettenlijnen was super. Antel is aanrader zeker voor als je voor natuurlijk resultaat wilt gaan zoals ik graag wil.
Mandy Schroer
Mandy Schroer
07/03/2022
Heel blij met het eind resultaat . Ik kom zeker terug.
Monique van Beek
Monique van Beek
02/02/2022
Ik raad Antel zeker aan! Ze luistert en behandeld je volledig naar je wens ….. heel fijn!
Botox fronsrimpel

Afspraak maken

Om een behandeling of gratis consult in te plannen kunt u direct bellen naar een van onze medewerkers via het nummer hieronder. Ook kunt u via de mail of via het contactformulier een afspraak met ons inplannen!