• Fillers

    Breaking the taboo around aesthetics should start with physicians opening up about their own treatments. That honesty needs to come from the physicians themselves.

    Wat er kan met botox en fillers

Filler behandelingen

Naar mate de huid verouderd neemt de botstructuur af en gaat de huid hangen. Bij verlies van bot kan door behandelingen met fillers, bij met name de jukbeenderen en wangen, volume worden hersteld waardoor de huid minder naar beneden zakt. Daarnaast wordt de huid dunner en slapper doordat je collageen, hyaluronzuur en elastine verliest.

De contouren van het gezicht veranderen en er ontstaan rimpels. Dit kan ervoor zorgen dat jouw gezicht niet meer past bij hoe jij je voelt.

Met fillers kan het natuurlijke volume van de huid worden verbeterd en rimpels worden verzacht.
Fillers kunnen voor verschillende gebieden van het gezicht worden gebruikt:

Als het om jouw schoonheid gaat, omarmen we je details en benadrukken wat jou uniek maakt.

Dat realiseren wij doormiddel van fillerbehandelingen middels de revolutionaire techniek: MD Codes™. Lees onderstaand meer over deze codes!

Hyaluronzuur fillers van Juvéderm

Eén van de meest bekende hyaluronzuur fillermerken ter wereld. Met deze filler zijn al meer dan 11 miljoen behandeling uitgevoerd. Omdat de stof volledig lichaamseigen is en geen andere (dierlijke) bestanddelen bevat is het 100% veilig.
Juvéderm is een ideale filler voor herstel van volume in het gezicht. Deze tijdelijke hyaluronzuur filler wordt na een aantal maanden afgebroken door het lichaam. Doordat het een lichaamseigen stof is, vinden er geen allergische reacties plaats en is het 100% veilig. Juvéderm zorgt voor een natuurlijk resultaat dat direct zichtbaar is.

Wat zijn MD Codes™?

MD Codes™ zijn veilige injectiepunten voor hyaluronzuur fillers ontwikkeld door cosmetisch arts en plastisch chirurg Mauricio de Maio. De probleemgebieden in het gezicht worden op een natuurlijke en veilige manier verbeterd. Een uitgebreide beoordeling van de anatomie van het gezicht is hierbij een pré om het beste resultaat te behalen.

De Botoxspecialist benadert het gezicht op een holistische manier. Tijdens het eerste consult wordt er een analyse gemaakt waarbij wij kijken naar botstructuur, spieren en onderhuids vetweefsel. In tegenstelling tot de traditionele manier van behandelen richten wij ons op de oorzaak van het volumeverlies. Dit is ook hoe Mauricio de Maio de MD Codes™ techniek heeft bedacht. Bij een diepe neuslippenplooi kan het advies zijn om niet lokaal te behandelen maar om het volume mid-face terug te brengen waardoor u er frisser, jonger en de meest uitrustte uitstraling terugkeert.
De universele codes worden over heel de wereld toegepast en geven een verfijnd resultaat.

Straal jij iets anders uit dan dat jij je daadwerkelijk voelt? Maak dan een afspraak voor een consult waarvan de kosten tijdens de behandeling worden verrekend.

Maak direct online een afspraak

Direct zichtbare verbetering

Met fillers, die onder de zogeheten injectables vallen, kunnen zowel oppervlakkige lijntjes als diepere plooien en volume verlies worden aangepakt. Het zorgt voor meer volume en hierdoor een gladdere huid met minder rimpels.
Fillers kunnen voor verschillende gebieden van het gezicht worden gebruikt. Een natuurlijk effect is hierbij het doel. Er wordt niet over zones gesproken, zoals bij Botox, maar over het aantal milliliters dat kan worden gebruikt.
De verbetering is direct zichtbaar maar neemt nog verder toe in de eerste twee tot vier weken. De acute roodheid verdwijnt snel maar met zwelling en mogelijk blauwe plekken moet enkele dagen rekeningen worden gehouden.

Een subtiele verbetering van de conditie van je huid

Hyaluronzuur zorgt voor verzachting van fijne lijntjes maar ook van diepere rimpels en volumeherstel. Herstellen van een ernstige huidverslapping is met fillers niet altijd te realiseren. Wanneer je een filler behandeling ondergaat is het doel, een natuurlijke en subtiele verbetering. Hyaluronzuur is daarvoor uitermate geschikt.

Voor grotere veranderingen wordt soms een chirurgische behandeling voorgesteld.

De duur van de behandeling is afhankelijk van het behandelplan maar varieert van 20 tot 60 minuten. Hier gaat altijd een consult aan vooraf, waarbij een zogenaamd informed consent wordt getekend.

Hyaluronzuur

Alle fillers die door de Botoxspecialist worden gebruikt zijn op basis van hyaluronzuur. Dit is van nature aanwezig in de huid en zorgt onder andere voor soepelheid en veerkracht van de huid.

Door een filler te injecteren wordt het collageen aanmaak gestimuleerd en extra vocht wordt aangetrokken waardoor de huid sterker hydrateert.

Door de hyaluronzuur fillers is lidocaïne (verdoving) vermengd. Het is noodzakelijk om zeker te weten dat u hier niet allergisch voor bent.

fillers zones botoxspecialist
Hester Visser
Hester Visser
20/10/2022
Ze helpt je goed en is erg betrokken. Als je twijfelt ga dan zeker even langs. Ik ben erg blij met het resultaat. Dankjewel Antel
Sylvana van der Vlist
Sylvana van der Vlist
20/10/2022
Hele fijne ervaring gehad. Het werkt erg goed!
Jac VandeVen
Jac VandeVen
17/07/2022
Na een relaxte, prettige behandeling door Antel ,eindelijk van die diepe frons verlost!! Alsof ik continue boos keek terwijl ik dat niet was. Dat is nu weg! Ja nog wat oppervlakkige plooitjes,maar niet meer storend . Kom weer graag bij te terug, Antel! Dank je wel!
Ellen H.
Ellen H.
29/05/2022
Voor t eerst bij Antel geweest voor een behandeling. Ze stelt je op je gemak en ze neemt ruim de tijd om je te adviseren en te behandelen. Tijdens de behandeling legt ze precies uit wat ze gaat doen. Na enige tijd neemt Antel contact op om te vragen hoe t is gegaan en of je nog vragen hebt. Heb het als zeer prettig en deskundig ervaren.
Djalina Schrijn
Djalina Schrijn
27/05/2022
Ik ben ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Antel geeft een duidelijke en heldere uitleg, neemt de tijd en is heel vakkundig.
Henneke Jacobs
Henneke Jacobs
28/04/2022
Goede uitleg, eerlijk, luistert goed naar je wensen en is duidelijk niet uit op het verkopen van botox of fillers maar geeft goed beeld van mogrlijkheden afgestemd op jouw wens. Mijn 1e kennismaking met fillers in de marionettenlijnen was super. Antel is aanrader zeker voor als je voor natuurlijk resultaat wilt gaan zoals ik graag wil.
Mandy Schroer
Mandy Schroer
07/03/2022
Heel blij met het eind resultaat . Ik kom zeker terug.
Monique van Beek
Monique van Beek
02/02/2022
Ik raad Antel zeker aan! Ze luistert en behandeld je volledig naar je wens ….. heel fijn!

Wat gebeurt er tijdens mijn afspraak?

Om te beoordelen welke behandeling voor jou geschikt is, nemen wij tijdens jouw consult de tijd om te achterhalen wat je wensen zijn en een persoonlijk behandelplan te bespreken. Afhankelijk van je wensen kan een behandelsessie 20 minuten tot een uur duren.

Voordat er wordt behandeld wordt de huid met alcohol gedesinfecteerd. Afhankelijk van het te behandelen gebied kan er verdovende creme worden aangebracht. De filler bevat ook verdoving. Het is per gebied verschillend of er met een naald of canule, of een combinatie hiervan wordt behandeld. De prikjes in de huid worden als gevoelig ervaren echter van de canule worden weinig klachten ervaren.

De behandelaar zal het behandelde gebied daarna masseren om de egaliteit te controleren.

Na de filler behandeling

Direct na de behandeling met fillers mag de huid worden gemasseerd. Ook kan er met een coldpack worden gekoeld. Dit maakt de kans op zwelling kleiner.

Na een behandeling met hyaluronzuur fillers is er sprake van tijdelijke roodheid, kan er zwelling ontstaan en soms ook blauwe plekken. Of er daadwerkelijk blauwe plekken optreden is op voorhand niet te zeggen. Deze bijwerkingen verdwijnen binnen enkele dagen.

Er wordt altijd geadviseerd op te passen met het drinken van warme dranken direct na de behandeling omdat door verdoving rond de mond een eventuele verbranding niet tijdig wordt opgemerkt.

Ontevreden over het resultaat van de behandeling met fillers?

Mocht het resultaat van de behandeling met fillers onverhoopt niet hetgeen zijn wat je had verwacht? Dan kunnen de effecten van het hyaluronzuur eveneens teniet worden gedaan met hyaluronidase.
Deze stof zorgt ervoor dat de hyaluronzuur filler op veilige wijze oplost. Het hyaluronzuur dat in de filler zit, valt uiteen en wordt door het lichaam opgeruimd.

Contra-indicaties voor een fillerbehandeling

In enkele gevallen is het niet mogelijk om een behandeling met fillers te ondergaan. Bijvoorbeeld wanneer je last hebt van een koortslip of actieve ontstekingen hebt in het te behandelen gebied.
Daarnaast heeft het niet de voorkeur om fillers in te spuiten in gebieden waar eerder met een permanente filler is behandeld. Simpelweg omdat een eventuele nadelige chemische reactie niet kan worden voorspeld.
Ben je zwanger of geef je borstvoeding? In Nederland worden er dan geen behandelingen met fillers en Botox uitgevoerd. Is er bij jou sprake van een allergie voor verdoving? Heb je een huid- of auto-immuunziekte? Geef dit aan tijdens het intake-gesprek.

Fillers behandeling

Een effectieve behandeling door geschoolde behandelaars

De filler behandelingen die door de Botoxspecialist worden uitgevoerd zijn veilige en niet-ingrijpende behandelingen. Er kan een mooi, zichtbaar maar niet te opvallend resultaat worden behaald. Behalve een veilige en effectieve behandelmethode kun je ook op de kundigheid van een ervaren en geschoolde behandelaar rekenen.

Bovendien wordt er uitsluitend met A-merken hyaluronzuur gewerkt. Veiligheid, deskundigheid en klanttevredenheid staat bij ons voorop. Jouw gezicht is onze prioriteit. Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Klik dan op een van de linkjes hieronder.

Botox fronsrimpel

Afspraak maken

Om een behandeling of gratis consult in te plannen kunt u direct bellen naar een van onze medewerkers via het nummer hieronder. Ook kunt u via de mail of via het contactformulier een afspraak met ons inplannen!