• Face slimming

    face slimming

Face slimming door middel van Botox

Het gezicht slanker maken door middel van Botox. Een cosmetische ingreep met als doel de volheid of rondheid in het gezicht te verminderen. Het kan op verschillende manieren worden bereikt, waaronder Botox injecties en afvallen.
Botox is een populaire keuze voor gezichtsvermagering omdat het een niet-invasieve behandeling is. Het effect wordt niet na één behandeling bereikt. Deze behandeling moet daardoor consequent worden herhaald.

Hoe werkt face slimming?

Botox bevat een gezuiverde vorm van botuline toxine, een eiwit dat de overdracht van zenuwsignalen naar de spieren blokkeert. Wanneer de spier geen signaal krijgt om samen te trekken, blijft hij ontspannen.

Het zijn de kauwspieren die worden behandeld. Dit gebied kan worden behandeld om een vierkante of brede kaaklijn te verminderen.
Het werkt doordat de spieren in het wanggebied tijdelijk minder krachtig functioneren en daardoor in volume afnemen.

Gummy smile botox

Maak direct online een afspraak

Hoe ziet de behandeling eruit?

Er worden kleine injecties Botox in de specifieke spieren geïnjecteerd. De injecties worden op de meest krachtige punten in de kauwspieren gegeven.

In de loop van een paar dagen tot een week leiden de ontspannen spieren tot een slanker uiterlijk van het gezicht. De effecten houden meestal 3-4 maanden aan, hoewel dit kan variëren afhankelijk van de spierstructuur en huidverzorgingsroutine van het individu.

Hoe lang zie ik het effect van de behandeling faceslimming met botox?

De effecten van een behandeling met Botox voor het afslanken van het gezicht houden doorgaans 3-4 maanden aan. Dit kan variëren .

Er zijn verschillende factoren die de resultaten van Botox voor gezichtsvermagering kunnen beïnvloeden:

  • Individuele spierstructuur: sommige mensen hebben van nature sterkere spieren in het gezicht. Dit kan leiden tot een snellere terugkeer van spieractiviteit en een kortere duur van de resultaten.
  • Frequentie van de behandeling: herhaalde behandelingen met Botox leiden tot langdurigere resultaten omdat de spieren na verloop van tijd minder actief en slanker worden.

Het is belangrijk te realiseren dat een behandeling met Botox voor gezichtsvermagering geen permanente oplossing is. Herhaalbehandelingen zijn nodig om het gewenste resultaat te behouden. Wij kunnen helpen bij het bepalen van het beste behandelschema.

Consult Botox
Hester Visser
Hester Visser
20/10/2022
Ze helpt je goed en is erg betrokken. Als je twijfelt ga dan zeker even langs. Ik ben erg blij met het resultaat. Dankjewel Antel
Sylvana van der Vlist
Sylvana van der Vlist
20/10/2022
Hele fijne ervaring gehad. Het werkt erg goed!
Jac VandeVen
Jac VandeVen
17/07/2022
Na een relaxte, prettige behandeling door Antel ,eindelijk van die diepe frons verlost!! Alsof ik continue boos keek terwijl ik dat niet was. Dat is nu weg! Ja nog wat oppervlakkige plooitjes,maar niet meer storend . Kom weer graag bij te terug, Antel! Dank je wel!
Ellen H.
Ellen H.
29/05/2022
Voor t eerst bij Antel geweest voor een behandeling. Ze stelt je op je gemak en ze neemt ruim de tijd om je te adviseren en te behandelen. Tijdens de behandeling legt ze precies uit wat ze gaat doen. Na enige tijd neemt Antel contact op om te vragen hoe t is gegaan en of je nog vragen hebt. Heb het als zeer prettig en deskundig ervaren.
Djalina Schrijn
Djalina Schrijn
27/05/2022
Ik ben ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Antel geeft een duidelijke en heldere uitleg, neemt de tijd en is heel vakkundig.
Henneke Jacobs
Henneke Jacobs
28/04/2022
Goede uitleg, eerlijk, luistert goed naar je wensen en is duidelijk niet uit op het verkopen van botox of fillers maar geeft goed beeld van mogrlijkheden afgestemd op jouw wens. Mijn 1e kennismaking met fillers in de marionettenlijnen was super. Antel is aanrader zeker voor als je voor natuurlijk resultaat wilt gaan zoals ik graag wil.
Mandy Schroer
Mandy Schroer
07/03/2022
Heel blij met het eind resultaat . Ik kom zeker terug.
Monique van Beek
Monique van Beek
02/02/2022
Ik raad Antel zeker aan! Ze luistert en behandeld je volledig naar je wens ….. heel fijn!

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van een Botox-behandeling voor het afslanken van het gezicht?

Mogelijke bijwerkingen van de Botox behandeling zijn zwelling, een beurs gevoel, blauwe plekken en ongemak op de injectieplaats. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen vanzelf binnen een paar dagen.

Wij kunnen u ook instructies geven voor en na de behandeling om het risico op bijwerkingen te minimaliseren.

Wat kan ik verwachten aan kosten voor faceslimming?

De kosten van een behandeling met Botox voor gezichtsvermagering kunnen sterk variëren, afhankelijk van het aantal benodigde eenheden en de locatie van de aanbieder.
Factoren die van invloed kunnen zijn op de prijs zijn onder meer het aantal benodigde eenheden.
De resultaten zijn tijdelijk en herhalingsbehandelingen zijn nodig om de gewenste effecten te behouden.

Geïnteresseerd in een botox behandeling faceslimming?

Neem contact op via de groene knoppen, u bent dan direct in contact via whatsapp of het formulier om een afspraak te maken voor een consult. Mocht je vragen hebben mag je deze ook stellen via whatsapp.

Maak direct online een afspraak

Botox fronsrimpel

Afspraak maken

Om een behandeling of gratis consult in te plannen kunt u direct bellen naar een van onze medewerkers via het nummer hieronder. Ook kunt u via de mail of via het contactformulier een afspraak met ons inplannen!